Tapahtumat
Leena_600x500px.jpg
Leena Forma.

Tavoitteena sosiaalinen yhteenkuuluvuus

18.10.2017 15:00

Euroopan kansanterveysalan konferenssi kokoaa yli 1500 asiantuntijaa Tukholmaan marraskuun alussa. Kymmenennen EPH-konferenssin teema on "kestävien ja terveiden yhteisöjen ylläpitäminen".

Ennaltaehkäisevien terveyspalveluiden ja hoidon tarjoamisessa on uusia haasteita eri puolilla Eurooppaa. Maahanmuutto, väestön ikääntyminen, ilmastonmuutos, poliittiset mullistukset ja säästöt uhkaavat korkealaatuisten ja tasapuolisten palvelujen tarjoamista. Ihmisten mahdollisuudet terveeseen elämään liittyvät läheisesti niiden sosioekonomisiin olosuhteisiin, joissa he elävät.

Useissa Euroopan maissa ollaan nykyaikaistamassa terveyspalvelu- ja sosiaaliturvajärjestelmiä. Uudistusten tueksi tarvitaan innovaatioita – uusia käytänteitä ja lähestymistapoja, sekä uusia yhteistoiminnan muotoja julkisen ja yksityisen sektorin välillä.

Terveyden eriarvoisuuden vähentäminen edistää sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja auttaa katkaisemaan huonon terveyden ja huonojen sosioekonomisten olosuhteiden noidankehän.

PROMEQ:in osahanketta 7 (Kustannusvaikuttavuus, mallit ja indikaattorit) konferenssissa edustaa yliopistonlehtori Leena Forma. Hänen posteriesityksensä käsittelee koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevien nuorten elämänlaatua ja sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöä.

European Public Health Conference Tukholmassa 1.-4.11.2017

EPH Conference
 

Lisätietoja:
Leena.Forma(at)staff.uta.fi
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK