Hyvä sähköpyörä sujuvoittaa kiinteistösijoittajan arkea

Kiinteistösijoittajan arki sisältää usein paljon sisällä istumista erilaisten sopimusneuvottelujen myötä. Tästä syystä raitis ilma on oivallista vastapainoa tällekin työlle – ja mikäpä olisi parempi vaihtoehto nauttia raittiista ilmasta kuin sähköpyöräily! Se ei vaadi liiallista itsensä rääkkäämistä, vaan liikkuminen on helppoa, nopeaa ja sujuvaa – ja kaiken lisäksi vielä ympäristöystävällistä! Nautinnon lisäksi sähköpyörä on myös oivallinen kulkuväline jopa ruuhka-aikaan, sillä sen parkkeeraaminen on yleensä huomattavasti auton parkkeeraamista helpompaa eikä sähköpyörän selässä tarvitse myöskään pysähtyä niin usein liikennevaloissa kuin auton ratissa.

Mitä kannattaa huomioida sähköpyörän valinnassa?

Mutta kuinka sitten valita se paras sähköpyörä omaan kiireiseen arkeen? Tutustu ainakin pyörän kantamaan ja varmista, että pyörä todellakin kantaa arjessa sen minkä lupaa. Lisäksi on tärkeää tutustua pyörän vakauteen ja ajettavuuteen. Varmista, että pyörän ajaminen tuntuu pehmeältä ja ettei pyörä tee ajaessa nykivää liikettä. Varmista, että pystyt hallitsemaan valitsemaasi pyörää helposti ja että pyörässä on hyvät, kestävät ja helppokäyttöiset jarrut. Tutustuttuasi erilaisiin sähköpyörämalleihin kannattaa punnita myös eri mallien hinta-laatu-suhdetta.

Kuinka paljon sähköpyörä maksaa?

Jos sähköpyöräkuume pääsi nousemaan, saatat nyt sijoittamisesta kiinnostuneena pohtia kuumeissasi, kuinka paljon sähköpyörä maksaa eli kuinka paljon joudut varaamaan pyöräbudjettiin saadaksesi allesi hyvän sähköpyörän. Yleinen nyrkkisääntö on se, että hyvästä sähköpyörästä kannattaa valmistautua maksamaan suunnilleen 1 000–3 000 euroa. Voit toki löytää sähköpyörän myös tätä halvemmalla tai kalliimmalla, mutta tärkeintä on aina huomioida pyörän hinta-laatu-suhde. Kannattaa muistaa, että kyseessä on parhaimmillaan pitkäaikainen sijoitus. Laadukkaasta pyörästä voi nimittäin nauttia vuosikausia, jolloin siihen kannattaa myös satsata. Huono pyörä sen sijaan saattaa levitä käsiin jo ensimmäisen kesän aikana tuoden näin vain pahaa mieltä. Sijoittamiseen perehtyneenä henkilönä varmasti ymmärrät tämän dilemman!

29 Jan 2024